6944447671 Αστρίς, Θάσος fassasvasilis@yahoo.gr
hero image
 
 
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΦΑΣΣΑΣ | Απολυμάνσεις, Απεντομώσεις & Μυοκτονίες Θάσος


Η απολύμανση αναφέρεται στην απομάκρυνση, αδρανοποίηση ή καταστροφή επιβλαβών παθογόνων μικροοργανισμών από χώρους, επιφάνειες ή αντικείμενα.

Με την απολύμανση επιτυγχάνουμε τη διατήρηση ενός υψηλού επίπεδου υγιεινής και την μείωση του κινδύνου μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών.


Πραγματοποιείται κυρίως σε χώρους μαζικής εστίασης, χώρους παραγωγής - επεξεργασίας - τυποποίησης τροφίμων, σχολεία, παιδικούς σταθμούς, γυμναστήρια, ξενοδοχεία, εστιατόρια κ.ά με σκοπό τη διακοπή της αλυσίδας των μικροβίων, βακτηρίων και άλλων παθογόνων μικροοργανισμών.

 


 

 
 
ΠΟΙΟΤΗΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους και υλικά φιλικά προς τον άνθρωπο και τα κατοικίδια, μπορεί να σας προσφέρει άμεσα ένα υγιεινό και ασφαλές περιβάλλον.

Μετά την ολοκλήρωση κάθε απολύμανσης παρέχεται πιστοποιητικό μικροβιοκτονίας.

Εμπιστευθείτε μας και απαλλαγείτε από βακτήρια, μύκητες και ιούς εξαλείφοντας τον κίνδυνο μεταδιδόμενων νοσημάτων στο χώρο σας, οικιακό και επαγγελματικό.

Είτε είστε ιδιώτης είτε επαγγελματίας επικοινωνήστε άμεσα με την επιχείρησή μας για να συζητήσουμε και να σχεδιάσουμε το πρόγραμμα απολύμανσης που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.
 

 


 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας.
Εξυπηρετούμε άμεσα την Θάσο, την Θεσσαλονίκη, την Καρδίτσα και την Λάρισα.