6944447671 Αστρίς, Θάσος fassasvasilis@yahoo.gr
 
 
ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΦΑΣΣΑΣ | Απολυμάνσεις, Απεντομώσεις & Μυοκτονίες Θάσος


Οι ποντικοί - αρουραίοι είναι κινούμενες εστίες μόλυνσης και αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Φέρουν πολλές ασθένειες, ροκανίζουν τα πάντα και λερώνουν το χώρο που βρίσκονται. Ρυπαίνουν τα τρόφιμα με τα περιττώματα, τα ούρα, τις τρίχες και το σμήγμα του δέρματός τους και τα καθιστούν ακατάλληλα ή μειώνουν την εμπορική τους αξία.

Μυοκτονία ονομάζονται όλες εκείνες οι ενέργειες που πραγματοποιούνται με σκοπό την απομάκρυνση των ποντικών - αρουραίων από το χώρο σας. Κύριος σκοπός της μυοκτονίας είναι η καταπολέμηση κάθε είδους τρωκτικού που τυχόν θα εισβάλει σε ένα χώρο και η λήψη προληπτικών μέτρων για την παρεμπόδιση πιθανής επαναμόλυνσης.

Όλοι οι χώροι, ανεξαρτήτως του πόσο καθαροί είναι, μπορούν εύκολα να προσβληθούν από ποντίκια - αρουραίους. Για αυτό και η επιχείρησή μας “ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΦΑΣΣΑΣ” η οποία βρίσκεται στην Θάσο, είναι κοντά σας προκειμένου να αναλάβει την απαλλαγή του χώρου από τα ποντίκια - αρουραίους καθώς και την αποφυγή αυτών από μελλοντική επανεμφάνιση.
 

 


 

 
 
ΠΟΙΟΤΗΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, χρησιμοποιώντας τις πιό σύγχρονες μεθόδους, μπορεί να αναλάβει την εφαρμογή της μυοκτονία στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο στην Θάσο, στην Θεσσαλονίκη και στην Καρδίτσα.

Είτε είστε ιδιώτης είτε ιδιοκτήτης μιας οποιαδήποτε επιχείρησης, επικοινωνήστε άμεσα με την επιχείρησή μας για να συζητήσουμε και να σχεδιάσουμε το πρόγραμμα μυοκτονίας που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, για οριστική και σίγουρη λύση του προβλήματος.

Εμπιστευτείτε μας για την μυοκτονία του χώρου σας και ξενοιάστε από τον εφιάλτη των ανεπιθύμητων επισκεπτών.
 

 


 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας.
Εξυπηρετούμε άμεσα την Θάσο, την Θεσσαλονίκη και την Καρδίτσα.