6944447671 Αστρίς, Θάσος fassasvasilis@yahoo.gr
 
 
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΦΑΣΣΑΣ | Απολυμάνσεις, Απεντομώσεις & Μυοκτονίες Θάσος


Με την απολύμανση επιτυγχάνουμε τη διατήρηση ενός υψηλού επίπεδου υγιεινής όπως επίσης και τη μείωση του κινδύνου μετάδοσης των διαφόρων μολυσματικών ασθενειών.

Πραγματοποιείται κυρίως σε χώρους μαζικής εστίασης όπως σχολεία, νοσοκομεία, γυμναστήρια, ξενοδοχεία, εστιατόρια κ.ά με σκοπό τη διακοπή της αλυσίδας των μικροβίων, βακτηρίων και άλλων παθογόνων μικροοργανισμών. Η απολύμανση όμως πρέπει να είναι αποτελεσματική για τα παράσιτα και εντελώς ακίνδυνη για τους ανθρώπους και τα κατοικίδια.

Έχοντας αυτές τις δύο αρχές, η επιχείρησή μας “ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΦΑΣΣΑΣ” η οποία βρίσκεται στην Θάσο, αναλαμβάνει απολυμάνσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Θάσο, στην Θεσσαλονίκη και στην Καρδίτσα.

 


 

 
 
ΠΟΙΟΤΗΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους και υλικά φιλικά προς τον άνθρωπο και τα κατοικίδια, μπορεί να σας προσφέρει ένα άμεσο και οριστικό αποτέλεσμα ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε ένα υγιεινό και καθαρό χώρο.

Παράλληλα, σας παρέχουμε πλήρης φάκελο υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Εμπιστευθείτε μας και απαλλαγείτε από βακτήρια, μύκητες και ιούς, εξαλείφοντας τον κίνδυνο μεταδιδόμενων νοσημάτων στο χώρο σας, οικιακό και επαγγελματικό.

Είτε είστε ιδιώτης είτε ιδιοκτήτης μιας οποιαδήποτε επιχείρησης, επικοινωνήστε άμεσα με την επιχείρησή μας για να συζητήσουμε και να σχεδιάσουμε το πρόγραμμα απολύμανσης που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, για οριστική και σίγουρη λύση του προβλήματος.
 

 


 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας.
Εξυπηρετούμε άμεσα την Θάσο, την Θεσσαλονίκη και την Καρδίτσα.